BREAKING

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η Αλληλεγγύη Πειραιά στο Λαύριο

Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε η Αλληλεγγύη Πειραιά στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων Λαυρίου,που ζουν περίπου 286 ενήλικες,75 παιδιά και 15 βρέφη .Τα τελευταία χρόνια,οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων είναι άθλιες,ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για μήνες. Η αναλγησία της κυβέρνησης φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι καθυστέρησε εξοργιστικά την υπογραφή της σύμβασης με τον Ερυθρό Σταυρό και καθυστερεί τον διορισμό διοίκησης ώστε να μην μπορούν να εκταμιευτούν χρήματα για τους εργαζόμενους και τους πρόσφυγες.
Η κυβέρνηση με τη στάση της επιδιώκει σκοπίμως τη διάλυση του Κέντρου.Οι κάτοικοι του Λαυρίου συνυπάρχουν και συμβιώνουν αρμονικά δεκαετίες με τους πρόσφυγες ,οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στο κοινωνικό ιστό της λαυριώτικης κοινωνίας. Δεν έχουν δημιουργήσει μέχρι τώρα το παραμικρό πρόβλημα.Σημειωτέον το Λαύριο έχει τη μικρότερη εγκληματικότητα σε ολόκληρη την Αττική .
 Η Αλληλεγγύη Πειραιά θα συνεχίσει να καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για συγκέντρωση των απαραίτητων υλικών αγαθών προς το σκοπό της διανομής των στις οικογένειες και στα άτομα που χωρίς την αλληλεγγύη των συνανθρώπων τους αντιμετωπίζουν κίνδυνο επιβίωσης.

About " "

Άφησε το σχόλιό σου
 
Copyright © 2013 Αλληλεγγύη Πειραιά
Design by FBTemplates | BTT