BREAKING

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι καθαρίστριες, δεν λύγισαν.

Σήκωσαν τις ασπίδες τους, κι άρχισαν να σπρώχνουν με τη βία μια χούφτα καθαρίστριες.
Οι εργαζομενες, όμως, δεν λύγισαν. Σήκωσαν ανάστημα κι έδωσαν, ξανά, την δική τους μάχη (σώμα με σώμα και με γυμνά χέρια) για τη ζωή. Για την αξιοπρέπεια.


Όταν δέρνεις αλύπητα ανυπεράσπιστες γυναίκες το ιατρικό ιστορικό της κάθε μιας δεν μπορείς να το ξέρεις είναι σαν να φλερτάρεις με την πυρηνική έκρηξη.Πέρα από το γεγονός ότι είναι αδίστακτοι, οι κυβερνώντες έχουν και άγνοια κινδύνου.
Προφανώς με τις πλάτες της διαπλοκής έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούν να την βγάζουν καθαρή διαρκώς.

«Η βάρβαρη αστυνομική επίθεση, που δεχθήκαμε σήμερα έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (επειδή διεκδικούμε να ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ) δεν θα μας εμποδίσει να συνεχίσουμε πιο δυναμικά, με αποφασιστικότητα τον αγώνα μας», σημειώνει το συντονιστικό των αγωνιζόμενων καθαριστριών του υπ. Οικονομικών, και προσθέτει 
«Aυτός ο αγώνας, κάθε μέρα ενισχύεται από τη συμπαράσταση απλών πολιτών, φορέων, συνδικάτων κλπ., όμως:

ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ

Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές για τον αγώνα μας. Γι' αυτό καλούμε σε:

1. Συγκέντρωση έξω από την ΓΓΠΣ (ΚΕΠΥΟ, σταθμός Ηλεκτρικού Καλλιθέας) την Τετάρτη 4/6/14 στις 4 μ.μ., σε ημερίδα που διοργανώνει ο Θεοχάρης με τον προκλητικό τίτλο "Ηθική & Δεοντολογία"!!

2. Συλλαλητήριο (που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ) στην πλατεία Κλαυθμώνος την Πέμπτη 5/6/14 στις 6.30 μ.μ. Μετά την πορεία θα γίνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος.

3. Καθημερινή παρουσία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10) στη καθιστική διαμαρτυρία μας, που συμπληρώνει πλέον ένα μήνα.

Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

About " "

Άφησε το σχόλιό σου
 
Copyright © 2013 Αλληλεγγύη Πειραιά
Design by FBTemplates | BTT