BREAKING

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

«Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις»

Tης Δέσποινας Φίκαρη
Ο Πίτερ δε μιλάει ελληνικά. Ξέρει να πει στη γλώσσα μας “καλημέρα”, “ευχαριστώ”, και ακόμα 3-4 λέξεις, συμπεριλαμβανομένης και της λέξης “Γερμανία” μιας και είναι από εκεί. Γεννήθηκε και ζει στη Φρανκφούρτη. Εδώ όμως και 15 ημέρες ζει στην πόλη μας και συμμετέχει εθελοντικά στην «Αλληλεγγύη Πειραιά». Βρήκε την οργάνωση μέσω της διεθνούς ΜΚΟ «Solidarity for all» και αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας να βοηθήσει.
Ο Πίτερ λοιπόν, μαζί με την όμορφη παρέα της «Αλληλεγγύης Πειραιά» βρίσκονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο έξω από κεντρικά σούπερ μάρκετ της πόλης μας, προκειμένου να συλλέξουν τρόφιμα και να βοηθήσουν οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Σύνθημα του Πήτερ, του Θοδωρή, της Τατιάνας, της Βάσως και της Παγώνας: «Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις». 
Μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση της «Αλληλεγγύης Πειραιά» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/9 στις 20:30 το βράδυ στο Βεάκειο Θέατρο. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας τραγουδούν για την αλληλεγγύη, ενώ συμμετέχει το μουσικό συγκροτήμα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ στην πόρτα -χορηγός επικοινωνίας το Καναλι Ένα.
Ο Πήτερ με το έργο του κάνει πράξη την πιο σημαντική έκφραση της αγάπης την "Αλληλεγγύη"
Ο Πήτερ με το έργο του κάνει πράξη την πιο σημαντική έκφραση της αγάπης την «Αλληλεγγύη»
Η Βάσω Λαγουδάκη, ο Θοδωρής Ζησούδης, η Τατιάνα Αργόκοβα και η Παγώνα Καραγιάννη, ως μέλη της "Αλληλεγγύης Πειραιά" με την προσφορά τους μας υπενθυμίζουν το αυτονόητο πως: "Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις"
Η Βάσω Λαγουδάκη, ο Θοδωρής Ζησούδης, η Τατιάνα Αργόκοβα και η Παγώνα Καραγιάννη, ως μέλη της «Αλληλεγγύης Πειραιά» με την προσφορά τους μας υπενθυμίζουν το αυτονόητο πως: «Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις»
Το γεγονός ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο έργο της "Αλληλεγγύης Πειραιά" έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία είναι ταυτόχρονα και η αναγνώριση του σημαντικού της έργου
Το γεγονός ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο έργο της «Αλληλεγγύης Πειραιά» έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία είναι ταυτόχρονα και η αναγνώριση του σημαντικού  της έργου

About " "

Άφησε το σχόλιό σου
 
Copyright © 2013 Αλληλεγγύη Πειραιά
Design by FBTemplates | BTT